Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Predao se muškarac koji je prijetio eksplozijom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šezdesetogodišnji Petar Pavlić iz Rijeke, koji je jutros prijetio da će izazvati eksploziju plinske boce u automobilu ispred zgrade riječkog Poglavarstva na Korzu, priveden je poslijepodne u Istražni centar Županijskog suda u Rijeci gdje mu je određeno 48-satno zadržavanje u pritvoru zbog kažnjivog djela prijetnje.

Umirovljenik iz Rijeke, 60-godišnji Petar Pavlić, oko 11:15 sati mirno se predao policiji nakon što je u bijelom "golfu" parkiranom na Korzu pred zgradom riječkog Gradskog poglavarstva prijetio da će aktivirati plinsku bocu u automobilu.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila Policija u Beogradu Napeto u susjedstvu Dojave o bombama u školama: Prijetilo se i fakultetima, a ravnateljstvo jednog napravilo golemi gaf

Prilikom predaje Petar Pavlić je iz auta pustio svoja dva psa, uzeo aktovku te se rukovao s čelnicima riječke policije. Priveden je u prvu policijsku postaju.

Razlog njegovog nezadovoljstva je nefunkcioniranje sustava te odnos gradske vlasti prema njemu.

Kroz prozor automobila je u tri navrata izvjesio natpise: "Ovo je mirni prosvjed", "Građani, maknite se, ovo je eksplozivni auto", te "Ovo je protest zbog nefunkcioniranja sustava". 

Golf riječkih registarskih oznaka parkirao se na tom mjestu u 9,30 sati. S muškarcem su u automobilu bila i dva psa.

Pred zgradom Poglavarstva je bocama plina prijetio da će se dići u zrak ako mu se netko približi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene