Nasilje u obitelji, ilustracija (Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL)
Nasilje u obitelji, ilustracija (Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL)

U Općinsku županijsku bolnicu u Požegi u srijedu je primljena pretučena djevojka.


Požeška policija javlja da se radi o 21-godišnjakinji koja je u bolnicu primljena s teškim tjelesnim ozljedama nastalima nasilnim putem.

Vezani članci Policija (Foto/Arhiva: Ivo Cagalj/PIXSELL) Splitski maloljetnik haračio ulicama: Prijetio turistima nožem i krao im novac Ilustracija (Foto: Pixsell, Dubravka Petrić) SDP zgrožen postupanjem policije: "Premlaćivanje žene izjednačeno s kaznom za parkiranje"

Od dežurnog liječnika u požeškoj bolnici doznajemo da je djevojka puna modrica i nagnječenja u području glave i prsišta.

Djevojka je u bolnicu primljena teško ozlijeđena, a kako doznajemo, radi se o rupturi slezene, zbog čega je operirana. U tijeku je postoperativni oporavak 21-godišnjakinje.

Lokalni mediji javljaju kako se neslužbeno doznaje da je riječ o nevjenčanom paru koji ima dvoje malodobne djece te da je obitelj već poznata policiji zbog nesuglasica, piše Požega.eu.

Policija radi na utvrđivanju svih okolnosti, a u tijeku je kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom s područja Požege kojeg se dovodi u vezu s premlaćivanjem.

Nakon završetka istrage o rezultatima će biti obaviješteno i nadležno državno odvjetništvo.

Stručnjaci o Todorićevoj najavi ulaska u politiku: ''Čovjek je izgubio doticaj s realnošću. Pa tko će glasati za njega?''

5 stvari koje morate naučiti svoje roditelje