Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Procurili detalji brutalnog nasilja nad djevojkom u Požegi, koja je zbog ozljeda morala biti hitno operirana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Općinsku županijsku bolnicu u Požegi u srijedu je primljena pretučena djevojka.

Požeška policija javlja da se radi o 21-godišnjakinji koja je u bolnicu primljena s teškim tjelesnim ozljedama nastalima nasilnim putem.

Pročitajte i ovo Klinički bolnički centar Split Puštena kući Djeca završila u bolnici nakon što su pojela perece: Sve istražuju policija i inspekcija Ilustracija Kaznena prijava Na aerodromu u Zadru uhvaćeno dvoje mladih Rusa: Policija odmah posumnjala da nešto nije u redu

Od dežurnog liječnika u požeškoj bolnici doznajemo da je djevojka puna modrica i nagnječenja u području glave i prsišta.

Djevojka je u bolnicu primljena teško ozlijeđena, a kako doznajemo, radi se o rupturi slezene, zbog čega je operirana. U tijeku je postoperativni oporavak 21-godišnjakinje.

Lokalni mediji javljaju kako se neslužbeno doznaje da je riječ o nevjenčanom paru koji ima dvoje malodobne djece te da je obitelj već poznata policiji zbog nesuglasica, piše Požega.eu.

Policija radi na utvrđivanju svih okolnosti, a u tijeku je kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom s područja Požege kojeg se dovodi u vezu s premlaćivanjem.

Nakon završetka istrage o rezultatima će biti obaviješteno i nadležno državno odvjetništvo.

Aktualno 5 stvari koje morate naučiti svoje roditelje I vi možete podijeliti svoje znanje s roditeljima (Foto: Thinkstock) I vi možete podijeliti svoje znanje s roditeljima (Foto: Thinkstock) Foto: Thinkstock Društvene mreže pomažu pripadnicima starije dobi smanjiti osjećaj usamljenosti Društvene mreže pomažu pripadnicima starije dobi smanjiti osjećaj usamljenosti Foto: Getty Online kupovina sve praktičnija Online kupovina sve praktičnija Foto: Getty Digitalne knjige Digitalne knjige Foto: Getty +0 Pomozite roditeljima Hrvatska 5 stvari koje morate naučiti svoje roditelje 1/5 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene