Brodosko-posavska policija pronašla je u stanu 25-godišnjaka i 22-godišnjakinje veću količinu opojne droge.

Galerija


Policija u priopćenju ističe kako su pronašli i oduzeli 567,11 grama marihuane, 340,4 grama amfetamina, digitalnu vagu, mobitele, telefonske kartice, laptope, vrećice za pakiranje droge, više tisuća kuna u raznim apoenima, 16 komada cannabis sjemena i opremu za uzgoj marihuane (ventilatori, lampe, vreće za uzgoj, termometar ) i dr.

Vezani članci Policija zaplijenila 800 kg kokaina (Foto: MUP Srbije) Srpski dileri pali s 800 kilograma kokaina: Odale ih fotografije kojima su se hvalili na Facebooku Velika zapljena pulske policije na festivalu (Foto: PU Istarska) Detalji velike zapljene droge u Puli: Policija kod petero državljana Velike Britanije pronašla drogu u vrijednosti većoj od milijun kuna

Pretres stana su izvršili nakon saznanja da dvije mlađe osobe u istočnom dijelu Slavonskog Broda, posjeduju veću količinu opojne droge. Stan su pretražili uz pomoć psa za detekciju droga.

Osobe su uhićene i predane pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, a policija protiv njih podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu za kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama, priopćila je policija.

Sjednica Odbora za Ustav: Tko je nadležan za izuzeće Nataše Novaković?