Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javite im

Policija traži očevice prometne nesreće na raskrižju Domobranske ulice i Ilice u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija traži svjedoke prometne nesreće koja se dogodila u petak oko 16 sati na raskrižju Domobranske ulice i Ilice u Zagrebu. Vozač je na pješačkom prijelazu naletio na dječja kolica i pobjegao.

U petak oko 16 sati na raskrižju Domobranske ulice i Ilice dogodila se prometna nesreća u kojoj je nepoznati vozač vozilom na obilježenom pješačkom prijelazu naletio na dječja kolica u kojima se nalazilo dijete, a koja je gurala pješakinja.

U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, no nastala je materijalna šteta. Zagrebačka policija utvrđuje okolnosti nesreće pa moli svjedoke da im se jave na broj telefona 01/6530-870 ili 192.

Pročitajte i ovo Nesreća kod Kanfanara - 2 kod Kanfanara FOTO Stravičan sudar u Istri: BMW se doslovno prepolovio, troje ozlijeđenih prevezeno u bolnicu Kaštel zavijen u crno - 5 Tragedija u Kaštel Sućurcu Da se nije zamijenio za smjenu, iz gorućeg bi auta spašavao vlastitu obitelj: "To je nešto iz noćne more vatrogasaca"

U potragu za nesavjesnim vozačem koji, očito, nije stao nakon naleta na dječja kolica krenuo je i otac djeteta. Na društvenoj mreži je napisao kako, srećom, udarac nije bio jak pa su majka i dijete dobro.

"Ali umjesto da izađe iz auta, ispriča se i provjeri jel sve u redu dok supruga u stanju šoka sjeda na rinzol i plače, k****n sin bježi s mjesta nesreće. Na njegovu sreću, a moju veliku žalost, jedina kamera koja je mogla to snimiti je lažnjak.

Supruga tak potresena nije nažalost uspjela zapamtiti registraciju i marku vozila nego samo da su bila dvojica unutra i da je bilo sive boje pa vas ovim putem molim da podijelite status i javite mi u box ak ste slučajno bili u to vrijeme na mjestu događaja i vidjeli kaj se dogodilo, garantiram diskreciju. Fala unaprijed", napisao je na Facebooku.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene