Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tukla ju štapom

Strava u Zagrebu: Pronađena vozačica taksija koja je na ulici pretukla 79-godišnju ženu i teško ju ozlijedila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pronađena je vozačica koja je početkom prosinca u Zagrebu napala i teško ozlijedila 79-godišnjakinju koja je izvan obilježenog pješačkog prijelaza hodala kroz raskrižje u Novom Zagrebu.

Policija je pronašla 34-godišnju vozačicu koja je početkom prosinca u Zagrebu napala i teško ozlijedila teško pokretnu 79-godišnjakinju jer je izvan obilježenog pješačkog prijelaza prelazila raskrižje.

Pročitajte i ovo Beba - 3 Na snazi od sredine travnja Grad Zagreb diže naknadu za novorođenčad, bit će značajno viša Tomislav Tomašević Resnik prema hodogramu Zagreb će posuditi novac muzeju koji je pokrala računovotkinja, Tomašević prozvao: "Jesu li je uhitili?"

Sumnja se da je vozačica 1. prosinca oko 8:40, dok je upravljala taksijem, na raskrižju Ulica Savezne Republike Njemačke i Avenije Dubrovnik, zaustavila automobil i prišla oštećenoj koja je prelazila cestu na mjestu gdje to nije predviđeno za pješake i verbalno ju napala. Zatim je uzela štap napadnute žene i fizički ju napala, pri čemu je staricu teško ozlijedila.

Protiv osumnjičene je podneseno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, priopćila je zagrebačka policija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene