Policija, ilustracija (Hrvoje Jelavić/PIXSELL)
Policija, ilustracija (Hrvoje Jelavić/PIXSELL)

Zagrebačka policija traga za vozačicom koja je u nedjelju ujutro napala i teško ozlijedila 79-godišnjakinju koja je izvan obilježenog pješačkog prijelaza hodala kroz raskrižje u Novom Zagrebu.


Policija je izvijestila da je teško pokretna 79-godišnjakinja između 8:30 i 8:50 izvan obilježenog pješačkog prijelaza prelazila raskrižje Ulice Savezne Republike Njemačke i Avenije Dubrovnik.

Vezani članci Uhićenje osumnjičenog za ubojstvo u Omišu Policija objavila snimke uhićenja osumnjičenog za ubojstvo u Omišu: "Radi se o nezapamćenoj, brutalnoj, bezobzirnoj likvidaciji" Policijski očevid,ilustracija (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL) - 7 Uhvaćen dvojac Rumunja koji su opljačkali mjenjačnicu u centru Zagreba, policiji pomogli i građani

Vozačica kojoj je zasmetala izišla je iz automobila, prišla 79-godišnakinji i napala ju. Starica je uslijed napada pala na tlo, a napadačica se udaljila, kažu u policiji.

Liječnička pomoć 79-godišnjakinji je pružena u KBC-u Zagreb, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena, izvijestila je policija te dodala da je kriminalističko istraživanje tog događaja u tijeku. (Hina)