Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Danas se nastavila potraga za nestalom Antonijom Bilić. U potragu su bila uključena 34 djelatnika policije i HGSS-a.


U sklopu potrage za nestalom Antonijom Bilić pripadnici Interventne jedinice policije i kriminalističke policije PU šibensko-kninske, kao i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja pretraživali su područja od jezera Muškovci do Berberovog buka. Osim toga, na tom području se vršila i pretraga otoka i manjih pritoka rijeke Zrmanje, kao i sama rijeka Zrmanja koju su spasioci pretraživali u kanuima.

Vezani članci Slika nije dostupna Pretražit će tri lokacije na koje su psi reagirali, Antonijine sestre traže od DORH-a Paravinjin iskaz Slika nije dostupna 'Ako u jezeru ništa ne pronađemo, uzet ćemo u obzir i tezu o prodaji organa'

>> EKSKLUZIVNA SNIMKA: Doznajte što nam je Paravinja otkrio prije dvije godine

>> Sudac Ivić: Očekujemo izručenje Paravinje

U potrazi, koja je trajala od 10 do 13 sati, sudjelovalo je 25 policijskih službenika, 9 pripadnika Hrvatske gorske službe spašavanja sa psima i drugom opremom, no nije pronađeno ništa što bi se povezalo s nestalom Drnišankom. Zanimljivo je da se policija već treći puta vraća na pretragu istog područja, na kojem se tragalo na ljeto prošle godine, kao i krajem 11. mjeseca. Čedo Romanić iz šibenske krim policije rekao nam je da je razlog tome 'analitičko postupanje'. U policiji ističu kako se i dalje provodi analiza svih prethodno prikupljanih saznanja.

'Mislim da smo danas zapravo tražili neke dokaze, odnosno, bilo kakve materijalne dokaze koji bi mogli upućivati ili dat neke nove smjernice za slučaj', rekao je pročelnik GSS-a Gospić Alen Zorić.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju