Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz arhiva

EKSKLUZIVNA SNIMKA: Doznajte što nam je Paravinja otkrio prije dvije godine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pregledavajući stare snimke i priloge u našoj bazi, pronašli smo jednu u kojoj je izjavu dao donedavno i najtraženiji kriminalac na Balkanu.

Desetog ožujka 2010. godine snijeg i bura paralizirali su hrvatske prometnice, a reporter Dnevnika Nove TV Marin Dragičević tada je uzimajući izjave 'nasukanih' vozača, dobio izjavu, ni više ni manje, već od Dragana Paravinje glavom i bradom, iz njegovog kamiona.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 40 godina zatvora VIDEO Trenutak kada je Paravinja čuo presudu: Uz psovke izbačen iz sudnice Slika nije dostupna Nastavak suđenja Ubojstvo Antonije Bilić: Vještaci povezali Paravinjin šleper s mjestom pronalaska tijela

Paravinja, kao i drugi vozači kamiona, tog je dana zbog jake bure zapeo u Zatonu Obrovačkom, gdje je čekao da se bura stiša, kako bi mogao krenuti dalje na put. Vrijeme je kratio, kako nam je rekao, na računalu.

'Imam kompjuter unutra pa malo... malo internet, i što ću drugo', izjavio je tada Paravinja. Podsjetite se i pogledajte snimku izjave, kao i čitav prilog u kojem se pojavio i čovjek optužen za nestanak i ubojstvo maloljetnice Antonije Bilić iz okolice Drniša.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene