Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DOVRŠENA ISTRAGA

Policija objavila detalje užasa iz Međimurja: Pijanog 27-godišnjaka koji je šipkom udario novorođenče terete za teški pokušaj ubojstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Međimurska policija dovršila je istragu o stravičnom slučaju iz Piškorovca. 27-godišnji pijani muškarac šipkom je tukao svoju suprugu, koja je u naručju držala dvoje djece.

Međimurska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Nasilje u obitelji i Teško ubojstvo u pokušaju na štetu nevjenčane supruge i djeteta.

Kriminalističkim istraživanjem utvrdili su kako je u subotu, 18. prosinca 2021. godine u Piškorovcu oko 13:30 osumnjičeni pod utjecajem alkohola u količini od 1,28 g/kg u obiteljskoj kući verbalno napao suprugu, koja je u naručju držala dvoje djece. Potom je metalnim predmetom izudarao suprugu po tijelu te je u jednom trenutku udario mlađe dijete.

Liječnička pomoć ozlijeđenima je pružena u Županijskoj bolnici Čakovec, gdje je utvrđeno da su supruga i dijete lakše ozlijeđeni. Starije dijete u događaju nije zadobilo ozlijede, navela je policija u priopćenju. 

Počinitelj je uz uporabu sredstva prisile uhićen i uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Protiv počinitelja podnesena je kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu, priopćila je policija. 

Beba stara 20-ak dana pretrpjela je ozljedu glave željeznom šipkom. 

Iz socijalne službe kazali su da se radi o obitelji s dvoje djece iz Piškorovca i da dosad nisu imali prijave zbog nasilja vezano za ovu obitelj.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene