Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Čistoj Velikoj

Tri mladića pod istragom zbog neprijavljivanja dvostrukog ubojstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon jučerašnjeg dvostrukog ubojstva u Čistoj Velikoj, šibensko-kninska policija objavila je kako se uz osumnjičenog 19-godišnjaka, kriminalističko istraživanje provodi i nad još troje osoba zbog neprijavljivanja počinjenog kaznenog djela.

Nakon jučerašnjeg ubojstva pripadnika Specijalne jedinice Policije Split i njegove supruge u Čistoj Velikoj, policija je objavila kako se uz osumnjičenog 19-godišnjaka T.Š., kriminalističko istraživanje provodi i nad dvojicom maloljetnika (17 i 18 godina) te jednim 20-godišnjakom zbog neprijavljivanja počinjenog kaznenog djela.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ubijen je Krvavi napad u Francuskoj: Muškarac nožem napao ljude, ubio jednu osobu Ivan Bulj izišao iz zatvora Ubojica na slobodi Ivan Bulj, koji je prije 22 godine ubio 17-godišnju Anđelu, izišao iz zatvora: "Nevin sam. Svakako ću se vratiti u Sinj''

"U tijeku su i sve druge mjere i radnje u cilju prikupljanja svih raspoloživih činjenica i dokaza za ovo kriminalističko istraživanje, koje se provodi u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Šibeniku".

Podsjetimo, šibenska policija u nedjelju navečer potvrdila je da je 19-godišnji mladić iz Čiste Velike, T. Š., osumnjičen za ubojstvo majke i oca, pripadnika specijalne policije, a nakon uhićenja u Tribunju mladić je priveden u Policijsku upravu šibensko-kninsku, gdje se protiv njega provodi kriminalističko istraživanje zbog teškog dvostrukog ubojstva.

Mladić je uhićen sinoć u Tribunju. Policija je potvrdila da su u Jurjevgradskoj ulici u Tribunju s namjerom da ga zaustave pucali iz vatrenog oružja u gume njegovog Mercedesa šibenskih registracija u kojem je bježao. Potom su ga izvukli iz automobila i uhitili, a mladić u pucnjavi nije ranjen.



 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene