Nakon jučerašnjeg dvostrukog ubojstva u Čistoj Velikoj, šibensko-kninska policija objavila je kako se uz osumnjičenog 19-godišnjaka, kriminalističko istraživanje provodi i nad još troje osoba zbog neprijavljivanja počinjenog kaznenog djela.


Nakon jučerašnjeg ubojstva pripadnika Specijalne jedinice Policije Split i njegove supruge u Čistoj Velikoj, policija je objavila kako se uz osumnjičenog 19-godišnjaka T.Š., kriminalističko istraživanje provodi i nad dvojicom maloljetnika (17 i 18 godina) te jednim 20-godišnjakom zbog neprijavljivanja počinjenog kaznenog djela.

Vezani članci Oleg Sokolov odjeven kao Napoleon 2012. (Foto: AFP) Ugledni ruski povjesničar pijan pao u rijeku dok se pokušavao riješiti raskomadanog tijela ljubavnice i bivše studentice Policija pretražuje kuću i ostale objekte na imanju Dominićevih (Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL) - 1 Iskaz oca baca novo svjetlo na Jasminino ubojstvo: "Zvala me dvaput, rekla je da ide s dečkom..."

"U tijeku su i sve druge mjere i radnje u cilju prikupljanja svih raspoloživih činjenica i dokaza za ovo kriminalističko istraživanje, koje se provodi u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Šibeniku".

Podsjetimo, šibenska policija u nedjelju navečer potvrdila je da je 19-godišnji mladić iz Čiste Velike, T. Š., osumnjičen za ubojstvo majke i oca, pripadnika specijalne policije, a nakon uhićenja u Tribunju mladić je priveden u Policijsku upravu šibensko-kninsku, gdje se protiv njega provodi kriminalističko istraživanje zbog teškog dvostrukog ubojstva.

Mladić je uhićen sinoć u Tribunju. Policija je potvrdila da su u Jurjevgradskoj ulici u Tribunju s namjerom da ga zaustave pucali iz vatrenog oružja u gume njegovog Mercedesa šibenskih registracija u kojem je bježao. Potom su ga izvukli iz automobila i uhitili, a mladić u pucnjavi nije ranjen.