Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priveli ga

Prijetio policajcu iz Bjelovara, slao mu uznemirujuće poruke, bušio gume na autu...

Policija, ilustracija
Policija, ilustracija Foto: DNEVNIK.hr
Muškarac (41) je drugom muškarcu krajem prošle godine poslao SMS prijeteći da će ga ubiti u šumi. Zatim i još nekoliko poruka uznemirujućeg sadržaja.

Nakon toga mu je odvijačem napravio rupu na poklopcu prtljažnika te udarcem nogom udubio lim na prednjim lijevim vratima automobila, stoji u priopćenju DORH-a.

Pročitajte i ovo Vlak zgazio ženu u Kaštel Sućurcu - 2 Kaštel Sućurac FOTO Užasna nesreća u Dalmaciji: Pješakinja poginula u naletu vlaka na pružnom prijelazu Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima

Terete ga i da je od 21. prosinca do 28. prosinca 2020. u Bjelovaru, prišao parkiranom vozilu drugog oštećenika i izbušio mu prednje gume te otkinuo prednji nosač zajedno s registarskom pločicom automobila, nakon čega mu je od 12. siječnja do 17. siječnja 2021. na mobilni telefon poslao više SMS poruka uznemirujućeg sadržaja.

Kako neslužbeno doznajemo drugi oštećenik je jedan bjelovarski policajac. 

Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru je sredinom veljače podiglo optužnicu protiv osumnjičenog zbog počinjenja dva kaznena djela prijetnje i dva kaznena djela oštećenja tuđe stvari.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene