Policajac, ilustracija
Policajac, ilustracija Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell

Muškarac (41) je drugom muškarcu krajem prošle godine poslao SMS prijeteći da će ga ubiti u šumi. Zatim i još nekoliko poruka uznemirujućeg sadržaja.


Nakon toga mu je odvijačem napravio rupu na poklopcu prtljažnika te udarcem nogom udubio lim na prednjim lijevim vratima automobila, stoji u priopćenju DORH-a.

Vezani članci Policijski očevid, ilustracija Strava kod Bjelovara: U mjestu Višnjevac nađeno tijelo žene, sumnja se na nasilnu smrt Policija, ilustracija Otac preminule bebe završio na policiji: Napao suprugu, a ona prijetila socijalnim radnicama koje su došle na intervenciju

Terete ga i da je od 21. prosinca do 28. prosinca 2020. u Bjelovaru, prišao parkiranom vozilu drugog oštećenika i izbušio mu prednje gume te otkinuo prednji nosač zajedno s registarskom pločicom automobila, nakon čega mu je od 12. siječnja do 17. siječnja 2021. na mobilni telefon poslao više SMS poruka uznemirujućeg sadržaja.

Kako neslužbeno doznajemo drugi oštećenik je jedan bjelovarski policajac. 

Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru je sredinom veljače podiglo optužnicu protiv osumnjičenog zbog počinjenja dva kaznena djela prijetnje i dva kaznena djela oštećenja tuđe stvari.