Prometna policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Matija Habljak)
Prometna policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Matija Habljak)

Dvojica policajaca pokušala su zaustaviti vozilo na cesti. Mladić za volanom iznenadio ih je svojom reakcijom.


U srijedu oko 1 sat na križanju cesta Trnovec, Gornji Hrašćan Macinec, dvojica su policajaca uporabom svjetleće stop-tablice zaustavljala vozilo bugarskih nacionalnih oznaka koje je dolazilo iz Macinca.

Vezani članci Policija koristi dronove za nadzor terena (Foto: PU međimurska) - 5 Policija kreće u borbu protiv kradljivaca u poljima iz zraka, snimat će ih dronom Krađa, ilustracija (Foto: Getty) Biciklom se dovezao ženi iza leđa pa joj iz ruku istrgnuo torbicu s novčanikom i pobjegao

Vozač prilikom nailaska na križanje označeno znakom ''stop'' nije zaustavio svoje vozilo, već je ubrzao te nastavio vožnju prema službenom vozilu, odnosno prema policajcu.

"Nakon što je vozač prošao kroz križanje, policajac je bio prisiljen skočiti u stranu kako bi izbjegao nalet vozila, koje se potom zaustavilo. Kako je vozač i dalje pokušao nastaviti vožnju, policajci su uporabili sredstva prisile i uhitili vozača", priopćeno je iz Policijske uprave međimurske.

Pregledom osobnih dokumenata utvrđeno je da se vozač 25-godišnji državljanin Gruzije. 25-godišnjak je priveden uz kaznenu prijavu zbog napada na službenu osobu.

Hrvatski i kineski premijer na gradilištu Pelješkog mosta, Plenković: "Ovaj most značit će nesmetan prolaz do hrvatskog juga"