Obavijesti Video Pretražite Navigacija
JUTRO NAKON STRAVE

Oglasila se policija o pokušaju ubojstva u Španskom, ravnatelj bolnice o stanju žrtve: "Životno je ugrožen"

Aktualno Galerija Pucnjava u Zagrebu - 1 Pucnjava u Zagrebu - 1 Foto: Ronald Gorsic / CROPIX Pucnjava u Zagrebu - 2 Pucnjava u Zagrebu - 2 Foto: Ronald Gorsic / CROPIX Pucnjava u Zagrebu - 2 Pucnjava u Zagrebu - 2 Foto: Ronald Gorsic / CROPIX +0 Pucnjava u Zagrebu Galerija 1/4 >>
Stravičan zločin potresao je zapad grada Zagreba u petak navečer. Napadač je nasred ceste pucao u mušku osobu koja je ostala ležati u lokvi krvi.

U zagrebačkom naselju Špansko u petak nešto prije 20 sati došlo je do pucnjave u kojoj je stradala jedna osoba. Muškarac je ostao ležati u lokvi krvi na cesti, na užas susjeda i prolaznika, a ubrzo su na mjesto događaja stigli policija i hitna pomoć.

Pročitajte i ovo Pucnjava u Zagrebu - 1 Napadač u bijegu Policija o pucnjavi u zagrebačkom naselju Špansko: "Radi se o pokušaju ubojstva." Muškarac je upucan u glavu i životno je ugrožen

Policija još uvijek traga za nepoznatim muškarcem koji se udaljio u BMW-u, a traže ga zbog sumnje u pokušaj ubojstva vatrenim oružjem, potvrdili su u PU zagrebačkoj. Ozlijeđeni muškarac bio je na hitnoj  operaciji u bolnici i životno je ugrožen.

O svemu se u subotu prijepodne oglasila policija. 

"Jučer, 24. veljače oko 19.40 sati u Zagrebu, Dobriše Cesarića, na parkiralištu, nepoznati počinitelj je pucanjem iz vatrenog oružja pokušao ubiti 44-godišnjaka. Liječnička pomoć ozlijeđenom muškarcu je pružena u zdravstvenoj ustanovi gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen te je pod medicinskom skrbi. Policijski očevid je završen, kriminalističko istraživanje je i dalje u tijeku dok se za počiniteljem intenzivno traga", kratko su napisali u priopćenju. 

Prema neslužbenim informacijama, muškarcu je pucano u glavu, a s napadačem je navodno u automobilu bila ženska osoba. 

Policija je ogradila cijelo područje. 

Ravnatelj KBC-a Sestre milosrdnice Davor Vagić je istaknuo da je muškarac, koji je u teškom stanju s ozljedom glave dovezen sinoć u njihovu bolnicu, i dalje životno ugrožen.

"On se sad nalazi u jedinici intenzivne skrbi te je i dalje u teškom stanju odnosno životno je ugrožen. Sinoć je operiran i to je sve što možemo za sada reći", kazao je Vagić za DNEVNIK.hr. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene