Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Vozio 195 km/h

Podignuta optužnica protiv Kameničkog: Jurio Ilicom i skrivio nesreću u kojoj su poginule dvije žene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kameničkog terete da je 23. kolovoza 2018. jurio Ilicom 195 kilometara na sat. Izgubio je nadzor nad vozilom, a u prometnoj nesreći u kojoj je sudjelovalo više automobila smrtno su stradale dvije žene.

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu podiglo je optužnicu protiv Marina Kameničkog (22) zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj su dvije žene poginule.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu

Tereti ga se da je 23. kolovoza 2018. u 21:10 u Zagrebu Ilicom vozio Mercedes C63 AMG sjevernim kolničkim trakom prema zapadu, i to brzinom od 195 kilometara na sat, iako je ograničenje bilo 50. 

Kod kućnog broja 442 izgubio je nadzor nad vozilom te udario u rubni kamen. Auto se zarotirao i prešao na suprotnu stranu kolnika.

"U nekontroliranom kretanju okrivljenikovo je vozilo udarilo u vozilo marke Opel Astra kojim je upravljao građanin u smjeru istoka, te je pri tom udarcu došlo do otvaranja suvozačevih vrata na okrivljenikovu osobnom automobilu, pa je sa suvozačeva sjedala iz automobila ispala okrivljenikova suvozačica, u koju je potom udario osobni automobil marke Renault Clio koji se kretao južnom stranom kolnika Ilice iz smjera zapada u smjeru istoka", navodi se u priopćenju DORH-a. 

Auto Kameničkog i dalje se nekontrolirano kretao. 

"Nastavio je gurati osobni automobil marke Opel Astra te ga je odbacio na betonski potporni zid, nakon čega je i okrivljenikovo vozilo udarilo u betonski potporni zid, odbilo se od zid i u daljnjem kretanju prešlo na južnu stranu kolnika Ilice te udarilo u vozilo marke Mercedes, nakon čega se okrivljenikovo vozilo zaustavilo i zapalilo", stoji u priopćenju.

U prometnoj nesreći poginule su Kameničkova suvozačica i suvozačica iz Opel Astre. Vozač Opel Astre zadobio je teške i po život opasne ozljede.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene