Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon noći u pritvoru

Mladić koji je skrivio nesreću u Ilici ispitan u Općinskom državnom odvjetništvu, ponovno skrivao lice kapuljačom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
M.K. (20) koji je skrivio tešku prometnu nesreću u zagrebačkoj Ilici u kojoj su poginule dvije žene danas je prepraćen u Općinsko državno odvjetništvo, gdje je ispitan nakon što je noć proveo u policijskom pritvoru.

Kao i jučer, i danas je skrivao lice kapuljačom, a do policijskog automobila je došao šepajući.

Pročitajte i ovo Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći

M. K. kojega su mediji opisivali kao bivšeg savjetnika jedne radio postaje te predsjednika udruge koja je promovirala savjesno ponašanje mladih u prometu tešku prometnu nesreću je izazvao jureći Ilicom u sportskom mercedesu AMG. U nesreći su poginule dvije osobe, a još su tri ozlijeđene

Zbog neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom i kod kućnog broja 422 naletio na rubni kamen uz desni rub kolnika.

U zanošenju je prešao u suprotni smjer na južnu kolničku traku i naletio na betonski potporni zid, a prednjim dijelom vozila na opel astru zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 57-godišnjak.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene