Ante Vrkić
Ante Vrkić Foto: Nestali.hr

Policija je u četvrtak ujutro u Obrovcu pronašla muškarca koji je pobjegao iz šibenskog zatvora.


''Policijski službenici Policijske postaje Obrovac jutros u 9:50 u Kruševu, u predjelu Vrkića Stana, uhitili su 40-godišnjaka za kojim je bila raspisana potraga zbog bijega iz Zatvora u Šibeniku. Uhićeni 40-godišnjak pobjegao je iz Zatvora u Šibeniku 12. veljače, a tamo se nalazio na odsluženju kazne za kaznena djela teške krađe.
Osuđenik se nalazi u prostorijama Policijske postaje Obrovac te će biti prepraćen u Zatvor u Šibeniku'', priopćila je PU zadarska.

Vezani članci Heather Locklear (Foto: Profimedia) Pogledajte kako to izgleda kad slavni završe iza rešetaka, ovo su njihove zatvorske priče Zatvor Remetinec Pobjegao zatvorenik iz Remetinca: Tražio da ide na WC pa iskoristio priliku u bolnici

Zatvorenik šibenskog zatvora 40-godišnji Ante Vrkić iz Obrovca iskoristio je priliku i pobjegao dok je iznosio smeće iz zatvorske kuhinje.

Zanimljivo je da policija o njegovu bijegu nije obavijestila javnost, već je na stranici Nestali.hr navela kako je posljednja adresa na kojoj je viđen - zatvor.

Za njim je bila pokrenuta velika potraga, a sve okolnosti bijega tek se trebaju utvrditi.