Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda

Teška prometna

Grozna nesreća: Pretrčavao autocestu, pregazila ga 3 auta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U petak navečer na autocesti Bregana - Lipovac kod mjesta Slobodnica u naletu automobila poginuo je pješak, priopćeno je iz brodsko-posavske policije.

Pješak (69) je poginuo u teškoj prometnoj nesreći koja se u petak oko 20 sati dogodila na sjevernoj kolničkoj traci autoceste A3 Bregana – Lipovac u Slobodnici nedaleko od Slavonskog Broda.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nalet teretnog vozila Poginuo pretrčavajući autocestu kod Starog Petrovog Sela Slika nije dostupna Video: Pješaka pregazili teretnjak i četiri automobila

Na njega je u trenutku dok je pretrčavao autocestu naletio Renault Megane zagrebačkih registracijskih pločica. Od putnika iz vozila nitko nije stradao.

Na autocesti poginuo pješak

Očevici su kazali kako su, navodno, nakon što ga je jedan automobil udario i odbacio oko 150 metara, preko tijela prešla još dva automobila.

Točne okolnosti ove prometne nesreće s tragičnom posljedicom bit će utvrđene nakon rezultata očevida kojeg je obavilo brodsko-posavsko Županijsko državno odvjetništvo. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene