Obavijesti Video Pretražite Navigacija
STRAVA NA CESTI

Vozio teretnjak ''dobro pod gasom'': Napuhao 3.06 promila, sada mu prijeti kazna od 20.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je u virovitičkom prigradskom naselju Podgorje zatekla 38- godišnjeg muškarca dok je vozio teretni automobil pod utjecajem alkohola od 3.06 promila.

Kamion virovitičkih registarskih tablica zaustavljen je u kontroli prometa u ponedjeljak 14. rujna u 16,50 sati. Vozač je uhićen, a nakon liječničkog pregleda u Općoj bolnici Virovitica je smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje Policijske postaje Virovitica.

Policija je protiv vozača teretnjaka, kojim je upravljao pod utjecajem alkohola od 3.06 promila, podnijela optužni prijedlog.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vozio s 1,59 promila Pijan sjeo za volan pa sletio s ceste kod Varaždina: Ozlijeđen i on i dijete (7) koje je bilo u autu
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna a sad ide u zatvor Mrtav pijan i bez vozačke dozvole išao na more: Policija na A1 uhitila vozača s 4,65 promila u krvi

Za ovaj prekršaj previđena je novčana kazna u iznosu od 10.000 do 20.000 kuna ili do 60 dana zatvora i tri mjeseca zabrane upravljanja vozila B kategorije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene