Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dva nesretna slučaja u zagrebu

Petarda pala u kolica i ozlijedila jednogodišnje dijete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U protekla 24 sata zabilježena su dva nesretna slučaja s lakšom i teškom tjelesnom ozljedom.

Sinoć je od 20 do 4 sata na otvorenim prostorima Trga bana Josipa Jelačića i Britanskog trga održana proslava dočeka Nove Godine, a na Trgu bana Josipa Jelačića bilo je nazočno oko 25 000, na Britanskom trgu oko 10 000 posjetitelja, no nije bilo narušavanja javnog reda i mira, izvijestila je zagrebačka policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Liječenje se nastavlja Misteriozan slučaj: Otkriveno u kakvu je stanju beba koja je s teškim ozljedama glave dovezena u bolnicu Slika nije dostupna Pokajao se i dobio 18.800 kuna kazne Pijani vozač koji je umalo naletio na tatu s bebom u kolicima pušten na slobodu

>> VIDEO: Hrvati 2012. dočekali uz pjesmu i ples na trgovima i rivama

U protekla 24 sata zabilježena su dva nesretna slučaja s lakšom i teškom tjelesnom ozljedom, a prvi se dogodio sinoć oko 22 sata, u Tkalčićevoj ulici, kada je petarda pala u dječja kolica i lakše ozlijedila jednogodišnje dijete, kojemu je liječnička pomoć pružena u Dječjoj bolnici Zagreb.

Drugi se nesretni slučaj dogodio 1. siječnja oko 1 sat, na području Novog Zagreba, u ulici Šegrta Hlapića, kada je 31-godišnji muškarac u dvorištu kuće neoprezno aktivirao pirotehničku napravu-raketu i teško ozlijedio lice.

Policija navodi kako je na području njezine uprave u protekla 24 sata evidentirano 49 kaznenih djela, među kojima su razbojništvo, teška tjelesna ozljeda, drska krađa, 19 teških krađa provaljivanjem, 9 krađa te 14 ostalih kaznenih djela i krađa dvaju osobnih automobila. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene