Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brutalna pljačka

Ugušio je uguravši joj u usta komad odjeće, te uzeo sav novac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku predložilo je određivanje istražnog zatvora protiv 36-godišnjaka osumnjičenog da je 28. kolovoza u Petrijevcima ubio 71-godišnju ženu, nakon čega je ukrao i novac iz njezine kuće, izvijestilo je Državno odvjetništvo na svojim internetskim stranicama.

Sumnjiči ga se da je žrtvu u jedan sat u noći 28. kolovoza srušio na tlo u dvorištu njezine kuće, u nakani da je liši života kako bi došao do novca i vrijednih stvari. Potom joj je u usta ugurao komad odjeće i ugušio je snažno pritišćući vrat, te pretražio kuću i uzeo novac koji je pronašao.

Pročitajte i ovo Požar u Osijeku Tijekom noći VIDEO Veliki požar u Osijeku: Vatra progutala napuštenu halu HŽ-a Pljačka vozila FINA-e u Rijeci Riješena velika pljačka VIDEO Pao pljačkaš kombija FINA-e, policija objavila dramatičnu snimku uhićenja: "Policija je, gospođo", "Dijete mi spava"

>> Zaprešić: Maskirani razbojnici opljačkali zaštitare dok su prevozili novac

Nakon ispitivanja osumnjičenika, sucu istrage je predloženo određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene