Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U potjeru uključen i policijski helikopter

Zaprešić: Maskirani razbojnici opljačkali zaštitare dok su prevozili novac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oko 13 sati dogodilo se oružano razbojstvo u Zaprešiću, Tri maskirana razbojnika opljačkali su zaštitare koji su prevozili novac.

Trojica nepoznatih, naoružanih i maskiranih počinitelja opljačkali su danas u 13 sati prateći zaštitarski automobil prepun novca u industrijskoj zoni u Ulici Klake, na području Zaprešića, izvijestila je zagrebačka policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija napadnutog dostavljača hrane Jedan lakše ozlijeđen U Zagrebu dva napada na dostavljače hrane Slika nije dostupna NEVIĐENA KRAĐA Filmska pljačka u Beogradu: Lažni policajci upali u stan, vezali brata i sestru te odnijeli 100.000 eura

Pljačkaši su crni zaštitarski automobil opljačkali na izlaznoj rampi pekarnice "Dubravica" i otuđili nekoliko kovčega novca sa, za sada, neutvrđenom količinom novca, te su se s mjesta pljačke udaljili bijelim kombijem velikom brzinom.

Pljačka je izvedena u neposrednoj blizini dječjega jezičnog vrtića "Zvono" i ureda zaprešićkoga gradonačelnika. Za počiniteljima traga i policijski helikopter.

Policijski očevid je u tijeku. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene