Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgorio automobil

Osam ozlijeđenih u teškoj prometnoj nesreći kod Slatine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U mjestu Novaki kod Slatine u 1.40 došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je ozlijeđeno osam osoba.

U sudaru dva osobna automobila, jedan se zapalio. Kako doznajemo iz virovitičko-podravske policije, tri osobe su zadobile teže tjelesne ozljede, a pet ih je prošlo s lakšim.

Pročitajte i ovo Bik Joza Spasio se bijegom Najljepši Božić bika Joze: Kako je spašen junak slatinskog kraja koji danas bezbrižno njuška okružen stadom krava Slika nije dostupna u slatini Nakon dva tjedna pronađen odbjegli bik Joza, obećan mu je sretan život u društvu vrsnih krava

Prometna nesreća se dogodila kada je 23-godišnji A.S. , upravljao osobnim vozilom virovitičkih oznaka nakon izlaska iz desnog oštrog zavoja, uslijed neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad vozilom, prešao na prometni trak namijenjen za kretanje vozila iz suprotnog smjera. U tom je trenutku iz suprotnog smjera naišao osobni automobil osječkih oznaka kojim je upravljao 42-godišnji Z.H..

Pet mladih u automobilu koji je izgorio

Od siline udara osobno vozilo osječkih oznaka odbačeno je u putni kanal gdje se preokrenulo na bočnu stranu, dok je osobno vozilo virovitičkih oznaka ostalo prepriječeno na kolniku gdje se zapalilo i u potpunosti izgorjelo. U vozilu virovitičkih oznaka teške tjelesne ozlijede zadobio je vozač i 16-godišnja putnica u vozilu ,dok su lake tjelesne ozljede zadobili 24-godišnji D.B. , 17-godišnjakinja i 15 godišnjakinja.

U drugom vozili vozač je zadobio lake tjelesne ozljede , dok su putnici, 57-godišnji Z.M. i 54-godišnji K.D. zadobili teške tjelesne ozljede . 'Svima ozlijeđenima liječnička pomoć pružena je U Općoj bolnici Virovitica gdje su zadržani na daljnjem liječenju. Zbog prometne nesreće navedena dionica Ž.C. 4025, u vremenu od 02,11 do 05,15 sati bila je zatvorena za sav promet, koji se odvijao alternativnim pravcima', priopćili su iz policije.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene