Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otuđeno nekoliko desetaka tisuća kuna

Opljačkana pošta u Novom Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati je počinitelj uz prijetnju vatrenim oružjem opljačkao poslovnicu pošte u Novom Zagrebu, a šteta se procjenjuje na nekoliko desetaka tisuća kuna, rečeno je danas na konferenciji za novinare u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Razbojnik je sinoć oko 17,45 vatrenim oružjem zaprijetio dvjema zaposlenicama pošte u Puškarićevoj ulici te je odnio iz pošte nekoliko desetaka tisuća kuna.

Policija je, među ostalim, izvijestila i o drskoj krađi na Peščenici. Nepoznati je počinitelj predstavivši se kao djelatnik poduzeća za distribuciju električne energije jučer oko 12,30 sati ušao u stan 86-godišnjakinje u Ivekovićevoj ulici. Iskoristio je njezinu nepažnju i ukrao nekoliko stotina kuna.

U trgovini u 3. Poljanicama na području Dubrave sinoć oko 19,10 sati dvojica su nepoznatih počinitelja uz prijetnju palicom počinila razbojništvo nad 27-godišnjom zaposlenicom. Ukrali su nekoliko tisuća kuna. (Hina)

Pročitajte i ovo Razbijeno staklo na automobilu parkiranom kod groblja Markovo polje Oglasila se i policija Građanima provaljuju u automobile dok obilaze posljednja počivališta svojih najmilijih: "Dok smo palili svijeću, začuo se..." Pokušaj pljačke poštanskog kombija Jeste li ih vidjeli? FOTO Policija objavila fotografije: Dva razbojnika pokušala orobiti poštara, traži se pomoć građana

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene