Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Sisku

Objavljeni novi detalji: Nakon svađe pijan je čekao da sestra zaspi, onda je uzeo nož i pokušao je ubiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Strašan napad brata na sestru koji se dogodio u Sisku uslijedio je nakon svađe, javlja policija.

Policija je provela kriminalističko djelo nad 36-godišnjakom i utvrdila da je svoju 38-godišnju sestru pokušao ubiti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pokušaj teškog ubojstva Zagrepčanin (80) pokušao ubiti bivšu suprugu dok se vraćala iz crkve: Dobio je osam godina zatvora Ilustracija Nalazi se iza rešetaka Nasmrt zatukao djeda metalnom posudom po glavi prije tri godine: Podignuta optužnica

36-godišnjak je u petak, oko 4 sata ujutro, u stanu u Ulici Antuna Gustava Matoša u Sisku pričekao da ona zaspi te s namjerom da je ubije, uzeo nož i zadao joj nekoliko ubodnih rana. Tome je prethodila svađa između njih dvoje.

Liječnička pomoć joj je pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje su joj utvrđene teške tjelesne ozljede opasne za život.

Neslužbeno se pak doznaje da je pijani A.B. nožem u vrat ubo svoju dvije godine stariju sestru S.B., s kojom zajedno živi u stanu na trećem katu zgrade.

Susjedi za njih kažu kako su bili mirni i vrijedni ljudi, koji su zajedno radili u tobacco shopu u središtu Siska. Hitnu pomoć navodno je prvi pozvao A.B., ali i jedna susjeda.

Policija je 36-godišnjaku alkotestiranjem izmjerila 1,67 promila. Očevidom je na mjestu događaja rukovodio zamjenik Županijske državne odvjetnice u Sisku.

36-godišnjak je priveden uz kaznenu prijavu.

Aktualno Počinje prikupljanje potpisa za referendum protiv mirovinske reforme: ''Brojkama se želi uplašiti narod jer se vlast boji'' Krešimir Sever (Foto: Dnevnik.hr) Krešimir Sever (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Dino Goleš i Krešimir Sever (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Počinje prikupljanje potpisa za referendum protiv mirovinske reforme: ''Brojkama se želi uplašiti narod jer se vlast boji'' 1/2 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene