Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatrogasci pogasili

VIDEO Novi požar u Zagrebu: U obiteljskom stanu izgorjela kuhinja, jedna osoba nadisala se dima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka Javna vatrogasna postrojba (JVP) izvijestila je da je ugašen požar kuhinje u stanu u Plitvičkoj ulici 9 koji je buknuo u nedjelju u poslijepodnevnim satima, a jedna osoba je evakuirana jer se nadisala dima prilikom pokušaja gašenja požara.

Vatrogasci su rekli kako su dojavu o požaru dobili od građana. Požarom je zahvaćena prostorija površine četiri metra puta četiri metra, a zahvaćeni su bili kuhinjski elementi i namještaj.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

Vatrogasci su kroz prozor susjedne sobe evakuirali osobu koja je pokušala gasiti požar i pritom se nadisala dima. Pozvana je Hitna medicinska pomoć koja je pregledala osobu te nema ozljeda za hospitalizaciju.

Daljnjim izvidom vatrogasci su utvrdili da se požar proširio na drvenu međukatnu konstrukciju. Na terenu su bila tri vozila, a intervencija je završena nešto poslije 16 sati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene