Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za duševne boli

Nogometaš (25) pijan usmrtio djevojku: Njezinim sestrama mora platiti 35.000 eura odštete

Ilustracija
Ilustracija Foto: Niksa Stipanicev/Cropix
Mladi nogometaš iz Koprivnice koji je pijan usmrtio 25-godišnju djevojku morat će platiti naknadu za duševne boli njezinim sestrama.

25-godišnjak, inače nogometaš iz Koprivnice, koji je vozio pijan i usmrtio 25-godišnjakinju morat će platiti njezinim sestrama 35.000 eura odštete za duševne boli, prenosi Danica.hr.

Odlučio je tako koprivnički sud u četvrtak. Presuda je neporavomoćna.

Osiguravateljska je kuća na ročištu naglasila kako postoji mogućnost postavljanja naknadnog regresnog zahtjeva prema optuženom jer je vozilom upravljao pod utjecajem alkohola. Osiguravatelj će isplatiti odštetu, ali će potom od njega tražiti povrat novca.

Inače, muškarac je osuđen na 3,5 godine zatvora te je dobio zabranu upravljanja motornim vozilima na 7,5 godina.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nevjerojatno Zatvaraju se svi vrtići u hrvatskom gradu? Gradonačelnik uputio hitan apel: "Taoci smo jedne osobe!"

Nogometaš iz Koprivnice proglašen je krivim za prometnu nesreću koju je pijan skrivio 13. kolovoza 2021. godine u kojoj je poginula medicinska sestra.

Kobne noći vozio je s 1,46 promila alkohola prema Koprivnici. Par minuta iza ponoći, u Kunovec Bregu, prešao je na lijevu stranu ceste, kada je iz suprotnog smjera naišao automobil te je poginula 25-godišnjakinja. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene