Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traga za počiniteljem

Muškarac divljački pretukao djevojku kod Rijeke: "Udario joj je glavom snažno o asfalt dva puta"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Rijeci je u tijeku potraga za nepoznatim počiniteljem koji je u noći s četvrtka na petak ispred noćnog kluba na Viškovu kod Rijeke pretukao 19-godišnju djevojku, javlja policija.

"Policija je dojavu o remećenju javnog reda i mira zaprimila oko 4:45 sati. Izašavši na teren, na kolniku ispred noćnog kluba zatečena je ozlijeđena djevojka gotovo u besvjesnom stanju. Hitna pomoć ju je prevezla u bolnicu gdje je utvrđeno da je lakše ozljeđena. Nakon pružene pomoći puštena na kućnu njegu", potvrđeno je iz PU primorsko-goranske za Dnevnik Nove TV.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uhićen je Mrtav pijan izazvao prometnu, pobjegao pa izazvao još dvije: Policija objavila detalje Eksplozija bankomata u Zagrebu raznesen bankomat FOTO Eksplozija noćas probudila Zagrepčane u jednom kvartu

"Udario joj je glavom snažno o asfalt jedno dva puta", kazao je jedan od očevidaca nemilog događaja za Fiuman. Očevidac navodi kako je djevojka pretučena oko 3:30 sati.

"Hitna pomoć je stigla po djevojku tek oko sat vremena nakon što se to dogodilo, a ona je cijelo to vrijeme nepomično ležala na podu onesviještena. Jedna djevojka joj je pomagala da se tijekom tog vremena ne uguši, a kasnije je stigla i policija. Takve scene se prilično često događaju, ali nitko ništa ne poduzima", dodao je očevidac. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene