Nasilje,ilustracija (Foto: Getty)
Nasilje,ilustracija (Foto: Getty) Foto: Getty

Dubrovčanin je mjesecima zlostavljao i tukao svoju suprugu pred djecom. Supruzi je prijetio i nanio joj tjelesne ozljede. Sudac istrage odbio je zahtjev nadležnog državnog odvjetništva za određivanje istražnog zahtjeva i naložio mjere opreza.


44-godišnjak je od 30. lipnja 2019. do 2. ožujka ove godine na području Dubrovnika tukao svoju suprugu i prijetio joj. Činio je to pred maloljetnom djecom starosti devet i petnaest godina. Supruzi je nanio i tjelesne ozljede.

Vezani članci Nasilje, ilustracija Mladić premlatio maloljetnu majku njegova djeteta, prijetio joj smrću: Nije mu dala PIN svoje bankovne kartice Nasilje u obitelji, ilustracija Strava u okolici Zadra: Kanađanin u obiteljskoj kući silovao suprugu, svakodnevno tukao nju i četvero djece

"Osnovano se sumnja da je fizičko nasilje i prijetnje ponovio 26. veljače 2020. u večernjim satima, a kad mu je ona rekla da će sve prijaviti policiji, počeo joj je svakodnevno upućivati prijetnje, a posljednje joj je ozbiljne prijetnje ponovio 2. ožujka 2020. u njihovu stanu", priopćeno je iz Općinskog državnog odvjetništva.

Dubrovačko državno odvjetništvo je u srijedu predložilo sucu istrage Županijskog suda u Dubrovniku određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, no sudac istrage odbio je zahtjev i 44-godišnjaku naložio mjere opreza zabrane približavanja i komuniciranja.

Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku podnijelo je žalbu na navedeno rješenje.