Obavijesti Video Pretražite Navigacija
AKCIJA NA POLJUDU

Policija objavila koliko je osoba privedeno i uhićeno na utakmici Hrvatske i Francuske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na utakmici nogometnih reprezentacija Hrvatske i Francuske, koja je u ponedjeljak odigrana na Poljudu, privedeno je ukupno 11 osoba, zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima i iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, izvijestila je splitska policija u noći s ponedjeljka na utorak.

Tijekom utakmice zapaljeno je jedno pirotehničko sredstvo (bengalka), a osoba počinitelj je identificirana, uhićena i nad njim se provodi kriminalističko istraživanje, priopćeno je iz splitske policije.

Prema ocjeni splitske policije prije, za vrijeme i nakon utakmice "nisu zabilježeni značajniji negativni sigurnosni događaji''.

Pročitajte i ovo Hrvatska - Francuska borbeni vatreni VIDEO Hrvatska izvukla remi protiv Francuske, Vatreni pljeskom ispraćeni s Poljuda
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Komentar Ivice Mede Iz ljutitog Dalića i Vatrenih proključao inat: Kada tako izgaraju, navijači to vide i nagrade, a zvižduci očito imaju učinak

Utakmicu 2. kola skupine 1 elitnog razreda UEFA Lige nacija, koja je završila neodlučenim ishodom (1-1), na Poljudu je pratilo više od 30.000 gledatelja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene