Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bio u društvo s 8 prijatelja

Tragedija u Istri: Utopio se 30-godišnji surfer

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slovenski državljanin utopio se u moru kod Medulina tijekom surfanja na vodi. Iako je Hitna medicinska pomoć pokušala reanimaciju, nije mu bilo spasa.

Poziv upomoć stigao je s otočića Bodulaš u subotu u 15:10 sati, a Hitna pomoć je nakon neuspjele reanimacije slovenskog državljanina (30) proglasila smrt u 16:15 sati.

Pročitajte i ovo Ilustracija Slijedi obdukcija Tužan kraj potrage: U rijeci pronašli tijelo muškarca Slika nije dostupna Hitno prebačen u KBC Rijeka Slovenac plivao pa utonuo u more, izvučen u besvjesnom stanju

Prema neslužbenim informacijama, 30-godišnji surfer bio je u društvu osmero svojih prijatelja, koji su odmah nakon nesreće otišli kućama. Navodno je do nesreće došlo jer je stradalog surfera uhvatio napad epilepsije, prenosi Glas Istre.

Prema prikupljenim podatcima stradavanje mladoga Slovenca dogodilo se u subotu u rano popodne dok je upravljao daskom za jedrenje u društvu kolega u akvatoriju Medulinskog zaljeva. Pretpostavlja se da mu je iz za sada nepoznatog razloga pozlilo budući da su ga kolege u jednom trenutku ugledali da pluta u moru te ga odmah iznijeli na obližnji otočić Bodulaš, odakle su uputili poziv u pomoć.

Točan uzrok smrti utvrdit će se obdukcijom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene