Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Određen mu istražni zatvor

Pio s društvom na dvorištu, jednog gađao bocom pa na sve nasrnuo automobilom i ozlijedio ih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zajedničko pijenje alkoholnih pića u dvorištu obiteljske kuće u Piškorovcu nije završilo dobro, javlja policija.

Naime, u subotu oko 13:40 u Piškorovcu, na dvorištu, 31-godišnjak sa šireg područja općine Mala Subotica narušavao je javni red i mir.

Pročitajte i ovo Ilustracija Udaljen iz službe Zagrebački policajac obavio veliku nuždu u uredu načelnika pa uneredio još nekoliko prostorija Ilustracija "Kupovao" cigarete Stari prevarantski trik u novom ruhu: Rumunj u nekoliko gradova pokrao prodavačice na kioscima

Prilikom zajedničke konzumacije alkoholnih pića s 40-godišnjakom i 21-godišnjakom sa šireg područja općine Mala Subotica, 38-godišnjakom s područja općine Podturen i 30-godišnjakom sa šireg područja općine Donji Kraljevec, bacio je praznu bocu u pravcu 40-godišnjaka. Promašio ga je, ali je pogodio 38-godišnjaka.

Nakon toga 31-godišnjak je sjeo u automobil čakovečkih registarskih oznaka te prilikom kretanja udario u 30-godišnjaka, 21-godišnjaka i 40-godišnjaka da bi potom napustio mjesto događaja.

U događaju su sva četvorica muškaraca zadobila lake tjelesne ozljede.

"Protiv 31-godišnjaka će se podnijeti optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda", priopćila je Policijska uprava međimurska.

"Također, protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog kaznenog djela 'dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom' nadležnom državnom odvjetniku", dodaje se u priopćenju.

U ponedjeljak je pritvoren, a u utorak doveden pred suca istrage koji mu je odredio istražni zatvor.

Aktualno Plenković: "Posjet kineskog premijera velika je šansa za hrvatsko gospodarstvo, a projekt Pelješkog mosta ključna prekretnica" +0 Poklon za kineskog premijera (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Plenković: "Posjet kineskog premijera velika je šansa za hrvatsko gospodarstvo, a projekt Pelješkog mosta ključna prekretnica" 1/1 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene