Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tijekom proteklog vikenda provalnici su iz skladišta karlovačke tvrtke "Adriadiesel" ukrali veću količinu kovina i to bronce, aluminija i bakra, te ručnu brusilicu, rezače i razni drugi alat.


Materijalna šteta procijenjena je na oko 150.000 kuna.

Vezani članci Onečišćenje mora u Bakru (Foto: Dnevnik.hr) Onečišćeno more u Bakru: "Šutke gledamo kako se naši susjedi, naša djeca i prijatelji truju" Što dalje s tvornicom Aluminij? (Foto: Vijesti u 14h) Još nije poznata sudbina radnika mostarskog Aluminija, iz uprave uvjeravaju da tvornica neće u stečaj

Sličnu provalnu krađu u kojoj je polomljen i lokot na ogradi i vrata skladišta Adriadiesel je već imao u travnju ove godine, uz materijalnu štetu od oko sto tisuća kuna.

Ta je provala razriješena u kolovozu, te za nju sudski odgovaraju petorica muškaraca u dobi od 19 do 43 godine iz Kloštar Ivanića, Ivanić Grada, Zagreba i Tuzle u BiH, podsjetio je glasnogovornik PU karlovačke.

I za najnoviju se krađu u Adriadieselu poduzimaju sve "mjere i radnje da se počinitelji uhvate i privedu pravosudnim tijelima", rekao je Kotić.