Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgubio kontrolu nad vozilom

Kolege vatrogasci oprostili se od svog zapovjednika koji je stradao na Goričanu: "Počivao u miru, prijatelju..."

Marijan Blažek, vatrogasac smrtno stradao na A4
Marijan Blažek, vatrogasac smrtno stradao na A4 Foto: DVD Donji Kraljevac
Kolege vatrogasci oprostili su se od zapovjednika koji je stradao u teškoj prometnoj nesreći na naplatnoj postaji Goričan.

Prijatelji i kolege iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva Donji Kraljevec oprostili su se objavom na Facebooku od svojeg preminulog kolege koji je u srijedu navečer stradao u strašnoj prometnoj nesreći na naplatnoj postaji Goričan. 

"S velikom tugom javljamo da je jučer u kasnim večernjim satima tragično preminuo član našeg društva, zapovjednik DVD-a Donji Kraljevec, zapovjednik VZO-a Donji Kraljevec i član zapovjedništva VZ-a Međimurske županije g. Marijan Blažeka.

Počivao u miru, prijatelju...

Posljednji ispraćaj bit će u petak, 21. 4. 2023. godine, u 16:00 sati na groblju u Donjem Kraljevcu", stoji u objavi na stranici DVD-a Donji Kraljevec na Facebooku. 

Marijan Blažek, vatrogasac smrtno stradao na A4 Zastava na pola koplja ispred DVD-a Donji Kraljevec (Foto: DNEVNIK.hr)

Pročitajte i ovo Nesreća na naplatnoj postaji Goričan - 3 Stravična nesreća Djelatnici na Goričanu od šoka jedva pozvali pomoć: "U tom prvom pozivu nismo ni razumjeli što čovjek govori"

Strašna nesreća dogodila se poslije 20 sati u srijedu, kada se 44-godišnji Blažek prilikom dolaska do naplatnih kućica Goričan zbog neprilagođene brzine zabio u betonsku pregradu. Preminuo je na mjestu događaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene