Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravična nesreća

Djelatnici na Goričanu od šoka jedva pozvali pomoć: "U tom prvom pozivu nismo ni razumjeli što čovjek govori"

Aktualno Galerija Nesreća na naplatnoj postaji Goričan - 2 Nesreća na naplatnoj postaji Goričan - 2 Foto: Zeljko Hajdinjak/Cropix Nesreća na naplatnoj postaji Goričan - 3 Nesreća na naplatnoj postaji Goričan - 3 Foto: Zeljko Hajdinjak/Cropix Nesreća na naplatnoj postaji Goričan - 3 Nesreća na naplatnoj postaji Goričan - 3 Foto: PU međimurska Nesreća na naplatnoj postaji Goričan - 2 Nesreća na naplatnoj postaji Goričan - 2 Foto: PU međimurska +2 Nesreća na naplatnoj postaji Goričan - 1 Galerija 1/7 >>
Stravična prometna nesreća dogodila se u srijedu navečer na naplatnoj postaji Goričan. Vozač se u punoj brzini zabio u betonski zid i poginuo na mjestu.

U stravičnoj prometnoj nesreći koja se u srijedu navečer dogodila na naplatnoj postaji Goričan, na izlazu s A4, preminuo je 44-godišnjak iz Donjeg Kraljevca.

Do nesreće je došlo kada se osobni automobil Mercedes čakovečkih registarskih oznaka zabio u betonsku pregradu koja razdvaja prometne trake ispred naplatnih kućica, a silina udarca bila je tolika da je automobil odletio u zrak, udario u krov naplatne kućice i pao na tlo. Vozač je ispao iz automobila i na mjestu od posljedica udarca preminuo. Bio je sam u vozilu.

Pročitajte i ovo Vozač automobilom udario u beton kod naplatne kućice Goričan - 4 Istraga u tijeku FOTO/VIDEO Stravični prizori na mjestu teške nesreće na A4: Vozač se zabio u betonsku ogradu kod naplatne postaje, ispao iz automobila i poginuo

Kako doznajemo od policije, nesreća je bila toliko strašna da su djelatnici naplatnih kućica bili u takvom šoku da su jedva pozvali pomoć.

"Taj prvi poziv koji smo primili, nismo ni razumjeli što čovjek govori koliko je bio u šoku", rekao nam je glasnogovornik međimurske policije. Dodao je da je prizor bio stravičan, a iz smrskanog automobila ulje je prskalo na sve strane.

Pročitajte i ovo Ilustracija - 2 Hitna psihologija Oni su jedinica za najtraumatičnije nesreće: ''Jedna intervencija ostat će mi doživotno u sjećanju''

Kao uzrok nesreće utvrđena je nepropisna brzina, kažu u policiji, a po završetku očevida bit će jasnije kojom je brzinom vozio i je li bilo tragova koćenja.

Tijelo preminulog prevezeno je na Odjel patologije čakovečke bolnice, gdje će se prema nalogu nadležnog državnog odvjetnika obaviti obdukcija. O prometnoj nesreći dostavit će se izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, javila je policija.

Stradao je pripadnik vatrogasnog društva, zapovjednik DVD-a Donji Kraljevec.

Neposredni uzrok nesreće je neprilagođena brzina. Zaposlenik s naplatne postaje nazvao je policiju i jedva objasnio što se dogodilo.

"Svaka dojava je različita tako je i ova bila jako stresna kako za nas tako i za osobu koja je dojavila", kazao je Kristian Mlinarić iz PU međimurske. U Donjem Kraljevcu - tuga. Ispred DVD-a čije je poginuli 45-godišnjak bio zapovjednik - lampaš i crna zastava. Mještani u šoku.

"To je bio moj učenik i sigurno da je to velika tragedija. Inače je jako bio pozitivan, miran.Tragedija velika za mjesto. Svi mještani ga žale", rekla je mještanka. Oplakuju ga i kolege vatrogassci. Oprostili su se od njega objavom na fejsbuku.

Inače, ovo je prva žrtva u cestovnom prometu na području Međimurske županije, u ovoj godini.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene