Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ilegalna eksploatacija kamena

Kod Zadra krali kamen i državu oštetili za 7 milijuna kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je nakon kriminalističke istrage podnijela kaznenu prijavu protiv 55-godišnjaka i trgovačkog društva iz Zadra zbog protupravne eksploatacije kamena čime su oštetili državni proračun za više od 7 milijuna kuna.

Policijski službenici Odsjeka gospodarskog kriminaliteta proveli su kriminalističku istragu i utvrđena je osnovana sumnja kako je trgovačko društvo iz Zadra, protivno odredbama Zakona o rudarstvu, od 2007. do 2011. eksploatiralo rudno blago - kamen na području mjesta Bibinje i time oštetilo državni proračun za svotu od više od 7 milijuna kuna.

Protiv odgovorne osobe (1957.) i trgovačkog društva je podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru, izvijestila je Policijska uprava zadarska. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija Materijalna šteta Prvi podaci o šteti od potresa u Crnoj Gori: ''Iz svakog sela u Goliji zovu me da su im popucale kuće, štale..." Poplava Neretva - 4 nakon obilne kiše Zbrajaju se štete na jugu zemlje, izlila se Neretva: "Otišao nam je sav namještaj, voda je bila i do pola metra"

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene