Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Gorjela Billa kod rotora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nedjelju oko 21 sat zagrebačka policija primila je dojavu da iz prostorija trgovačkog centra Billa kod velikog zagrebačkog rotora kulja gust dim.

Uzrok sinoćnjeg požara u kojemu je izgorjelo skladište trgovačkog centra Billa, na Jadranskoj aveniji u Zagrebu, još uvijek nije poznat, a zbog jake kiše jutros je odgođen
početak očevida.

Pročitajte i ovo Gužve u Zagrebu - 4 "Nebriga gradske vlasti" "Ovo je za ostavke, čisti fušeraj!": Prometni stručnjak otkriva goleme greške zbog kojih je nastao kaos na Jadranskome mostu i kako se to moglo izbjeći Novoobnovljeni zagrebački rotor - 1 Nemojte se unaprijed veseliti Novi rotor u Zagrebu smanjio je broj nesreća, ali stručnjaci upozoravaju - pravi test tek slijedi

Požar je izbio oko 21 sat, a nakon dva sata vatrogasci su ga stavili pod nadzor. Cijelu noć je iz skladišta trgovačkog centra sukljao gust dim, a vatra je u potpunosti ugašena tek danas oko 11 sati.

Uz skladišni prostor izgori je dio uredskih prostorija i garderoba te dio krovišta u kojem su se nalazili rashladni uređaji. Ozlijeđenih nije bilo, a materijalna šteta je vrlo velika.

Požar je navodno izbio u Billinoj strojarnici, a u jednom je
trenutku, kako je sinoć izvijestila policija, postojala opasnosti da se proširi na susjedno skladište.

Prvi podaci sinoć su ukazivali da je požar najvjerojatnije uzrokovala iskra u strojarnici, velikoj oko 200 četvornih metara, no više pojedinosti znati će se nakon očevida.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene