U srijedu ujutro dogodila se prometna nesreća koja je stvorila prometni kaos u zapadnom dijelu Zagreba.

Galerija


Prometna nesreća koja se dogodila u srijedu ujutro blokirala je već ionako gust promet u zapadnom dijelu Zagreba.

Vezani članci Sudar na raskrižju Ilice i Grahorove u Zagrebu - 3 Sudar tramvaja i dvaju automobila u zagrebačkoj Ilici: Vatrogasci vadili putnike iz automobila Očevid, ilustracija Tragedija kod Zagreba: Mladić automobilom sletio s ceste i na mjestu poginuo

"U 6:50 došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala tri osobna automobila. Nesreća se dogodila na Jadranskom mostu. Na automobilima je nastala materijalna šteta, a povrijeđenih osoba nema. Promet se odvija otežano", doznajemo u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Nesreća se dogodila u vrijeme odlazaka na posao, pa je nastala gužva u prometu tim veća. ZET javlja da autobusne linije znatno odstupaju od reda vožnje.

Naime, zbog prometne nesreće sve autobusne linije koje prometuju Avenijom Dubrovnik, Jadranskim ili Mostom slobode znatno odstupaju od reda vožnje. Promet prema gradskom središtu je gust, vozi se sporije i uz česta zaustavljanja.

Autobusne linije 109 (Črnomerec – Dugave), 176 (Črnomerec – Gornja Bistra), 212 (Dubec – Sesvete) i 268 (Zagreb – Velika Gorica) odstupaju od voznog reda.

Tramvajske linije prometuju redovito.