Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ODMOR ZA PAMĆENJE

Kanađanin i Šveđanka ispijali vatrene koktele na Hvaru pa zaradili opekline: Morali ih helikopterom prebaciti u bolnicu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Kanađanin (44) i Šveđanka (33) ozlijeđeni su u kafiću na Hvaru prilikom konzumiranja vatrenih koktela, doznaje se u petak u splitskoj policiji.

Incident se dogodio u četvrtak oko 18,15 sati, kada je policija dobila informaciju da je u ugostiteljskom objektu, neslužbeno u kafiću Carpe Diem, u uvali Stipanska na području Hvara prilikom konzumiranja vatrenih koktela ozlijeđen muškarac, a lakše je ozlijeđena i žena.

"Ozlijeđeni su zadobili opekotine te su prevezeni u Split na pružanje liječničke pomoći. Muškarac je zadržan na daljnjem liječenju, a prema informacijama iz bolnice nije životno ugrožen. Ženska osoba je zadobila lakše ozljede i nakon pregleda je otpuštena iz bolnice. Na mjestu događaja izvršen je očevid. U tijeku kriminalističko istraživanje", kazao je Jerko Kurevija iz splitske policije.

Pročitajte i ovo Pružanje prve pomoći dobro je znati VIDEO Netko se u vašoj blizini opekao, krvari ili se guši? Ovako mu možete spasiti život
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna u gašincima Hrvatski vojnik ozlijeđen u eksploziji tijekom obuke, prebačen je u bolnicu

Žena je zadobila opekline obje ruke, dok je muškarac opečen na 25 posto tijela. Oboje su helikopterom s otoka prebačeni na Odjel plastične kirurgije KBC Split na Križinama, gdje je muškarac zadržan na daljnjem liječenju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene