Obavijesti Video Pretražite Navigacija
prijatelji mole za pomoć

Velika potraga za nestalom Valentinom: ''Imala je traumu glave, otpuštena je iz bolnice"

Valentina Raić
Valentina Raić Foto: MUP
Prije nekoliko dana u Zagrebu je nestala Valentina Raić.

U Zagrebu je u četvrtak 27. travnja nestala Valentina Raić.

Posljednji put je viđena u Ulici Mije Kišpatića, visoka je 175 centimetara, ima svijetloplavu kosu i zelene oči te je srednje tjelesne građe, a u studenome će napuniti 44 godine.

''U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr'', objavljeno je na stranicama Nestali.hr.

Valentina Raić Nestali (Foto: Nestali.hr)

Za pomoć u pronalasku preko društvenih mreža obratili su se i prijatelji nestale 44-godišnje žene.

Navode da se u četvrtak u 17:35 gubi trag Valentini koja je tog dana imala traumu glave i gubitak svijesti, a zadnji put je viđena na KBC-u Zagreb kada je otpuštena na kućnu njegu.

Pročitajte i ovo Potražni psi - 2 Počinju vježbati već sa sedam tjedana Lavež koji život znači: Pogledajte kako izgleda trening za psa spasioca

Pročitajte i ovo Provjereno: Nestali - 10 PRIČA PROVJERENOG Nade da su živi odavno nema. Žele ih samo dostojno pokopati i s njima se oprostiti: "Oni koji šute, a znaju, to je najteže!"  

''Valentini od tada nitko od nas prijatelja ni kolega ne može ući u trag, ne javlja se na mobitel. Trenutnu adresu stanovanja ne znamo jer se prije dva tjedna preselila na novu adresu koja nam nije  poznata. Valentini nije svojstveno da se ne javlja na pozive i poruke niti da se bez obrazloženja ne pojavi na poslu'', kažu.

''Strahujemo od najgoreg jer živi sama i od tog popodneva kada je otpuštena s KBC-a nakon traume glave ne znamo ništa o njoj'', navode i mole za pomoć.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene