Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Otkrivena javna kuća u Mlinovima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhitila je 49-godišnjaka iz naselja Mlinovi u čijoj su kući dvije srpske državljanke pružale usluge erotske masaže i spolnih odnosa.

Iako je policija u početku sumnjala da su srpske državljanke u dobi od 22 i 39 žrtve trgovanja ljudima i da ih je 49-godišnji F. B. držao kao ropkinje, ispostavilo se da je riječ o kaznenom djelu prostitucije.

Pročitajte i ovo Ilustracija braća Panić FOTO Zgodnim maserkama obećavali zaradu 100 eura na dan: Vučićeva kumčad na policijskoj tjeralici zbog prostitucije, pobjegli u Hrvatsku Aleksandar Vučić Braća Panić FOTO Vučićevu kumčad traži policija, oni pobjegli u Hrvatsku! Objavili snimke iz noćnog provoda u Zagrebu

Policija osumnjičenog tereti da je u svojoj kući otvorio obrt,
odnosno salon za masažu koji nikada nije službeno počeo s radom. 

Umjesto masaže klijentima su se nudili erotska masaža i spolni odnosi po cijeni od 1000 kuna za pola sata i 1500 kuna za sat, od čega je 60 posto uzimao osumnjičeni.

Policija je u kući pronašla više predmeta i preslika dokumenata koji upućuju da su u kući boravile i druge strane državljanke, uglavnom mlađe Ukrajinke. Pronađeni su i tragovi kokaina i manja količina streljiva.

Osumnjičeni i srpske državljanke prekršajno su kažnjeni, a potom je 49-godišnjak priveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu. Pred istražnim sucem je porekao da je počinio kazneno djelo međunarodne prostitucije, nakon čega je zadržan u pritvoru.

Srpske državljanke smještene su u Centar za strance u Ježevu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene