Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POTREBNA OBDUKCIJA

Izvučeno tijelo iz Dunava: Policija kontaktirala Matejeva oca, on otkrio što su mu rekli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je srpska policija izvukla tijelo iz Dunava u petak u mjestu koje je poznato kao Pepelište, kontaktirala je Nenada Periša.

Kod Kostolca u Srbiji je u petak izvučeno tijelo iz Dunava. U MUP-u kažu da je tijelo u fazi raspadanja pa je teško utvrditi spol i godine. Stoga je tužiteljstvo naložio obdukciju da bi se obavila identifikacija i eventualno utvrdio uzrok smrti.

Nenad Periš, otac u Beogradu nestalog mladića iz Splita Mateja Periša, kazao je da ga je kontaktirala policija. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nestanak i dalje misterij Policajac koji radi na potrazi za Matejem Perišem: "Dnevno dobijemo 10-ak prijava da je viđen. Svaku provjeravamo"
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Čeka se obdukcija Pronađeno tijelo u Dunavu, dva detalja su ključna: Oglasio se otac Mateja Periša

''Da, policiji me kontaktira u takvim situacijama i jučer je. Žao mi je stradalog čovjeka. Neka mu Bog da mir i spokoj. To nije Matej, odmah mi je policija rekla jer stradali na sebi ima crne tenisice. Policija kontinuirano vrši potragu kako na vodi tako i na kopnu i u stalnom smo kontaktu'', kazao je Nenad Periš za Kurir.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene