Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nestanak i dalje misterij

Policajac koji radi na potrazi za Matejem Perišem: "Dnevno dobijemo 10-ak prijava da je viđen. Svaku provjeravamo"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splićanin Matej Periš (27) nestao je u Beogradu u noći s 30. na 31. prosinca. Intenzivna potraga za njim traje već gotovo 50 dana, a njegov nestanak je i dalje misterija. Policija ističe da ozbiljno provjerava sve dojave građana.

Miloš Stanimirović iz odjela za potrage MUP-a Srbije kazao je da dnevno dobiju desetak prijava ili dojava da je Matej Periš negdje viđen.

"Apsolutno smo dužni reagirati na svaku prijavu. Mi svaku dojavu provjerimo. Znači, ako se javi da je Matej viđen na određenoj lokaciji, mi izvršimo terensku provjeru, obavi se razgovor s više osoba, ali do sada mi nismo došli ni do kakvih novih saznanja na takve dojave", kazao je Stanimirović za RTS.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Jutra su mu najteža Nenad Periš 43. dan u Beogradu: ''Više i ne brojim dane. Samo čekam da zazvoni mobitel"

Istaknuo je da Mateja intenzivno traže od dana kada je podnijeta prijava o nestanku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Još nema odgovora Policija naišla na prepreke u potrazi: Tehnički problemi koče istragu o nestanku Mateja Periša

"Od dana kada je podnesena prijava o nestanku hrvatskog državljanina Mateja Periša traga se za njim. Utvrđena je trasa kretanja, kako samog Mateja, tako i društva s kojim je on došao u Beograd, od Zagreba do Beograda. Izvršene su terenske provjere apartmana u kojima su oni boravili, mjesta koja su posjećivali i kafića", rekao je Stanimirović, prenosi Nova.rs.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene