Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čeka se obdukcija

Pronađeno tijelo u Dunavu, dva detalja su ključna: Oglasio se otac Mateja Periša

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
IZ Dunava, kod Kostolca, je izvučeno mrtvo tijelo nepoznate osobe u petak. Oglasio se i otac nestalog Mateja Periša.

Kod Kostolca u Srbiji u je petak izvučeno tijelo iz Dunava. U MUP-u kažu da je tijelo u fazi raspadanja, zbog čega je teško utvrditi spol i godine.

O svemu se oglasio i otac nestalog Mateja Periša. ''Nemam informaciju iz policije. Čekam da mi se jave. Ne želim se baviti spekulacijama. Zanima me samo istina kada je u pitanju moj sin'', rekao je Nenad Periš za Telegraf.rs.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Proširena istraga Dojavu shvatili ozbiljno: MUP provjerava je li Matej Periš viđen u Njemačkoj

Pročitajte i ovo Nenad Periš, otac nestalog Mateja Periša EMOTIVNO REAGIRAO Nenad Periš nakon vijesti da je pronađen mladić koji je nestao skoro u isto vrijeme kao i Matej: "Iz sveg se srca radujem"

Prema informacijama koje je dobio Telegraf.rs od Policijske uprave Požarevac, dežurno tužiteljstvo je naložio obdukciju, kako bi se obavila identifikacija i eventualno utvrdio uzrok smrti.

No, pretpostavlja se da je tijelo bilo minimalno šest mjeseci u vodi, a Periš je nestao prije nešto više od dva mjeseca, prenosi Nova.rs. Osim toga prema izvorima iz policije na tijelu je bila crna tenisica, što ne odgovara opisu obuće koje je kobne noći nosio Matej.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene