Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljubavni trokut i nasilje

Hvar: 17-godišnjak ubio ujaka, bio je u vezi s ujnom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Motiv hladnokrvnog ubojstva 32-godišnjaka na Hvaru navodno je nesvakidašnji ljubavni trokut i nasilničko ponašanje ujaka.

Naime, 17-godišnjak je godinama ljetovao na Hvaru kod ujaka i ujne. Ubrzo je shvatio da njihovi odnosi nisu dobri već jako narušeni i ujak je redovito bio nasilan prema supruzi. Ubrzo se između mlađahne ujne (27) i dečka koji je tada tek upisao srednju školu stvorila povezanost što je s vremenom preraslo u ljubavnu vezu.

Pročitajte i ovo Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag

Kako neslužbeno doznajemo, na poticanje 27-godišnjakinje donijeli su zajedničku odluku i mladić je ujaka usmrtio zabivši mu nož u prsa. Iz splitske policije poručuju kako će dvojac danas tijekom dana biti priveden u policiju. Policija ne želi davati detalje slučaje jer se radi o maloljetniku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene