Obavijesti Video Pretražite Navigacija
frontalni sudar

FOTO Detalji stravične nesreće: Pijani 31-godišnjak prešao u suprotni trak, poginula žena

Prometna nesreća u Sesvetama - 2
Prometna nesreća u Sesvetama - 2 Damir Krajac/Cropix
Aktualno Galerija Prometna nesreća u Sesvetama - 12 Prometna nesreća u Sesvetama - 12 Foto: Damir Krajac/Cropix Prometna nesreća u Sesvetama - 11 Prometna nesreća u Sesvetama - 11 Foto: Damir Krajac/Cropix Prometna nesreća u Sesvetama - 10 Prometna nesreća u Sesvetama - 10 Foto: Damir Krajac/Cropix Prometna nesreća u Sesvetama - 9 Prometna nesreća u Sesvetama - 9 Foto: Damir Krajac/Cropix +7 Prometna nesreća u Sesvetama - 8 Galerija 1/12 >>
U teškoj prometnoj nesreći smrtno je stradala 56-godišnja vozačica. Vozač odgovoran za frontalni sudar bio je pod utjecajem alkohola.

Noćas oko 1 sat u Sesvetama u Kobiljačkoj ulici došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je poginula 56-godišnja vozačica. 

Do nesreće je došlo nakon što je 31-godišnjak osobnim vozilom marke VW Jetta zagrebačkih registarskih oznaka prešao na suprotni prometni trak, namijenjen za promet vozila iz suprotnog smjera. Tada je lijevim prednjim dijelom vozila udario u dio vozila marke Renault Thalia zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljala 56-godišnjakinja.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Sesvetama - 11 teška nesreća FOTO Strašni prizori u Zagrebu: U frontalnom sudaru poginula jedna osoba

Vozač je bio pod utjecajem alkohola od 1,52 g/kg u organizmu.

U prometnoj nesreći smrtno je stradala 56-godišnja vozačica, a 31-godišnjak je prevezen u Kliničku bolnicu Dubrava, dok ozljede zasad nisu okvalificirane.

Pročitajte i ovo Poginuli u prometnoj nesreći policija o nesreći U stravičnoj nesreći poginuli roditelji troje djece: Objavljeno što se točno dogodilo, prijatelji se opraštaju od njih

Na mjesto događaja izašla je dežurna zamjenica Županijskog državnog odvjetnika u Zagrebu, koja je provela očevid u koordinaciji s Ekipom za očevide Policijske uprave zagrebačke.

Od 1:20 do 5:05 bio je obustavljen promet Kobiljačkom ulicom te se odvijao obilaznim pravcima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene