Obavijesti Video Pretražite Navigacija
policija o nesreći

U stravičnoj nesreći poginuli roditelji troje djece: Objavljeno što se točno dogodilo, prijatelji se opraštaju od njih

Poginuli u prometnoj nesreći
Poginuli u prometnoj nesreći Foto: Facebook/Moto klub Tsunami Požega
Policija je obavila očevid i utvrdila uzrok strašne tragedije na požeškom području. Na motoru je poginuo bračni par iza kojega je ostalo troje malodobne djece.

Završen je očevid stravične prometne nesreće u kojoj su poginule dvije osobe. Naime, u nedjelju oko 14:35 u mjestu Novi Mihaljevci 41-godišnji vozač upravljao je motociklom marke BMW požeških registarskih oznaka.

Ulaskom u oštar zavoj udesno uslijed neprilagođene brzine 41-godišnjak je izgubio nadzor nad motociklom. Motocikl je pao na kolnik i otklizao se na suprotnu prometnu traku.

Motocikl je udario u prednji lijevi dio automobila marke Volkswagen, požeških registarskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola od 2,26 promila iz suprotnog smjera upravljao 45-godišnjak.

Pročitajte i ovo Ilustracija očevid u tijeku Užas u Novskoj: Muškarac sletio s ceste i na mjestu poginuo

U prometnoj nesreći poginuo je 41-godišnji vozač i njegova 39-godišnja supruga, dok je 45-godišnji vozač lakše ozlijeđen. Neslužbeno se doznaje da je iza poginulog bračnog para ostalo troje malodobne djece.

Na očevidu je bila prisutna općinska državna odvjetnica u Požegi, a u vremenu od 14:50 do 18:50 nerazvrstana cesta NC2 između naselja Požega i Mihaljevci bila je zatvorena za sav promet.

Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, priopćila je policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Završen očevid Policija objavila što je uzrok teške prometne nesreće u kojoj je poginuo 23-godišnji muškarac

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene