Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suđenje u Zadru

"Daruvarac" optužen za brutalno premlaćivanje djevojke u kafiću: "Nisam kriv, to su konstrukcije majke i kćeri"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vrhovni sud RH odlučio je da će se 31-godišnjem Darku Kovačevića poznatom pod nadimkom Daruvarac, optuženom za krvničko premlaćivanje 18-godišnje djevojke, ipak suditi u Zadru, zbog čega mu je jutros započelo suđenje na Općinskom sudu koje je 11. listopada odgođeno zbog zahtjeva njegova odvjetnika Andreja Korljana.

Daruvarac je doveden iz pritvora u lisicama i pratnji pravosudne policije, a 18-godišnjakinja se nije pojavila u sudnici jer se nalazi u Kliničkoj bolnici Dubrava, gdje je podvrgnuta operaciji nosa kao posljedici premlaćivanja.

Pročitajte i ovo Darko Kovačević Daruvarac (Foto/Arhiva: Dino Stanin/Pixsell) Naguravanje u kafiću Daruvarac nasrnuo na mladića, opet završio u pritvoru Darko Kovačević Daruvarac na čitanju presude (Foto: Dnevnik.hr) DORH zatražio izvide U tijeku istraga: Dvoje svjedoka brutalnog napada u slučaju Daruvarac dalo lažni iskaz?

"Za djelo prijetnje ne osjećam se krivim jer je to konstrukcija majke i njezine kćeri. Za ovo drugo djelo ne smatram se krivim onako kako mi se stavlja na teret optužnicom, rekao je "Daruvarac", nakon što mu je državni odvjetnik Igor Vulić pročitao optužnicu kojom se tereti za prijetnju i nanošenje teških tjelesnih ozljeda, javlja Zadarski.hr

Daruvarčev odvjetnik rekao je kako će u postupku dokazati da se prijetnja nije dogodila te da se sve odigralo na drugačiji način od onoga koji se Daruvarcu stavlja na teret optužnicom. Za to je predložio i niz svjedoka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene