Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijetnja u središtu Zagreba

Ćirilicom ispisali: Klat ćemo Hrvate

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom noći s nedjelje na ponedjeljak na izlogu zatvorene trgovine u Savskoj 9 u Zagrebu 'osvanula' je prijeteća poruka 'Klat ćemo Hrvate', napisana na ćirilici. Ovu poruku standardno su pratila i četiri ćirilična slova C. Nakon obavljenog očevida policija i vatrogasci su uklonili natpis.

Policiji je slučaj prijavljen danas prijepodne, a zasad joj nisu poznati počinitelj, ni vrijeme ispisivanja grafita, kojeg su nakon očevida izbrisali vatrogasci. Grafit je crnim flomasterom bio ispisan na jednom od plakata kojima je oblijepljen izlog nedavno zatvorene trgovine.

Pročitajte i ovo Ilustracija Narodi Jugoslavije Nova analiza genetskog podrijetla Srba, Hrvata, Bošnjaka i Albanaca mnogima se neće svidjeti: "Uvijek smo duboko u sebi znali" Skijaška sezona - 6 Školski praznici i novi skijaški val Brinu li Hrvate paprene cijene? Provjerili smo koliko duboko morate posegnuti u džep za skijašku avanturu i koliko košta nova oprema: "Rezervacije se uzimaju već od ljeta"

U prošlu subotu su na nekoliko mjesta na zagrebačkoj tržnici Dolac uočeni crnim sprejem ispisani grafiti sa slovom 'U' i kukastim križevima. U srijedu je pak na državnoj cesti Vinkovci-Vukovar, na dijelu između Nuštra i Bršadina postavljen Betonski stup obojen u crvenu, bijelu i plavu boju s ćirilićnim natpisom 'RS Krajina'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene