Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ISTRAGA U TIJEKU

Burna noć u Istri: Porečane probudila snažna eksplozija - lopovi raznijeli bankomat i izazvali požar, u Umagu provaljeno u banku...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U noći sa srijede na četvrtak na zapadu Istre zabilježeno je više kaznenih djela, a po okončanju istrage bit će poznato jesu li oni nekako povezani.

Stanovnike Poreča noćas je probudila snažna eksplozija. Raznesen je bankomat HPB-a koji se nalazio s vanjske strane Narodnih novina u sklopu centra La cop u Ulici Matije Vlašića.

Pročitajte i ovo Uhićeno 10 ljudi zbog preprodaje droge Uhićenja u Puli i Zagrebu Pale dvije narkobande, uhićeno 10 ljudi, jedan je u šumi zakopao 12 kilograma kokaina Slika nije dostupna policija traži počinitelje U Poreču i Taru tijekom noći eksplodirali bankomati

U eksploziji i požaru koji je potom izbio potpuno je uništen prostor Narodnih novina, u sklopu kojeg se nalazio bankomat. Pretpostavlja se da je eksplozija izazvana plinom, javlja Glas Istre.

Iste je noći provaljeno u poslovnicu Istarske kreditne banke u Umagu, a u Vabrigi je zapaljeno vozilo Peugeot Partner. Jesu li ti slučajevi nekako povezani, pokazat će istraga koja je u tijeku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene