Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgubio svijest na identifikaciji

Brat ubijene Meksikanke: Nema pravde dok ne pronađemo osobu koja je ovo učinila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brat ubijene Meksikanke Selene Margarit Graciano Macado identificirao je tijelo svoje sestre. Iz zgrade patologije u Splitu izašao je shrvan.

Emanuele Mecado se od silnog šoka i boli tijekom identificiranja tijela svoje sestre onesvijestio. Objasnio je kako je gubitak njegove sestre jednostavno prevelika za njegovu obitelj i njega.

Pročitajte i ovo Filip Zavadlav ispitivanje kod suca istrage Brat trostrukog ubojice ipak nije svjedočio: "Znam momke koji su me pretukli" Slika nije dostupna Ništa ne otkrivaju Potraga za ubojicom mlade Meksikanke seli se u Zagreb

>> Sudski vještak: Ubojica bi mogao ponovno napasti kad se stvari smire

Pojasnio je kako je sa sestrom za put po Europi štedio čitav život te da su prije Splita putovali po Europi i da je Split trebao biti posljednje odredište. Nekolicina prijatelja koji su došli iz Francuske tješilo je shrvanog brata ubijene Meksikanke.

Na kraju je Emanuele zamolio samo da se ubojica pronađe. 'Molim policiju i vladu, napravite pravednu stvar - nađite krivca jer nema pravde dok ne pronađemo osobu koja je ovo učinila. Mi smo dobri ljudi i ovo je uništilo naše živote. Nadam se da ćemo od Boga i od samog života dobiti odgovor zašto se ta strašna tragedija dogodila, ili to, možda, nikad nećemo doznati', rekao je.

Emanuele je nestanak svoje sestre prijavio 22. kolovoza. Nakon opsežne i duge potrage, njezino tijelo pronađeno je na Marjanu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene